Banden Service

Voor het vervangen van uw banden of het balanceren ervan kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Evenals het verwisselen van de zomerbanden naar de winterbanden en andersom.

Lekke band? Voor u balen maar voor ons geen probleem, wij repareren uw band terwijl u geniet van een gratis en vers kopje koffie.

Winterbanden

Winterbanden bieden meer veiligheid op de weg tijdens winterse omstandigheden. Het grote verschil tussen een zomerband en een winterband is de rubbersamenstelling. De samenstelling is aangepast aan de weersomstandigheden wat wil zeggen dat wanneer de temperatuur daalt, het rubber harder wordt.
Image
Om het wisselen van zomer- naar winterbanden of andersom zo comfortabel mogelijk te maken kunnen wij uw wielsets (velgen en banden) ook opslaan. Zo houdt u ruimte voor andere dingen in de garage of berging en is slepen met zware velgen niet nodig.

Opslag voor al uw banden/velgen is gemak voor het hele jaar!

Uitlijnen

Bij het uitlijnen van de auto wordt er gekeken naar eventuele afwijkingen in de wielstanden van uw auto.

Een verkeerde uitlijning van de wielstanden van uw auto kan diverse (gevaarlijke) gevolgen met zich meebrengen. Ten eerste is uw auto minder veilig als de wielen van de wagen niet meer goed staan. Daarnaast ervaart u een slechter rijcomfort, bijvoorbeeld omdat uw stuur naar een bepaalde kant trekt en u aan deze kant meer kracht moet geven om recht te rijden.

Daarnaast slijten de banden sneller bij een verkeerde wielenstand, wat betekent dat de banden korter mee gaat en u sneller in nieuwe banden moet investeren. Tot slot heeft u ook een hoger brandstofverbruik, simpelweg omdat uw auto meer brandstof nodig heeft om op dezelfde manier te blijven rijden.

Onze Service

Reparatie & Onderhoud

Wie zijn auto regelmatig laat controleren verkleint de kans op autopech.

Airco Service

Wij controle, onderhouden, vullen en reinigen alle merken airco's

Banden Service

Ook voor het vervangen van uw banden, balanceren of uitlijnen

Camper & Caravan

Om te voorkomen dat u tijdens uw vakantie met pech komt te staan
Image

Mercedes

Image

Renault

Image

Volkswagen

Image

Dacia

Autoservice Gert Vermeulen - Nieuwe Schaft 3c - Houten - 030 - 63 61 327